Molenagenda 2022

Deze agenda kan worden aangevuld met extra data’s voor 2022. Het zullen evenementen zijn of extra openingsdagen van onze molens. Dus kijk regelmatig op onze site of volg onze facebookpagina. Van plan om onze molens te bezoeken op een ander tijdstip dan aangegeven. Neem dan contact op via de contactpagina of kijk bij onze molens. Daar staan de contactgegevens van onze molenaars. Onze molens zijn gratis te bezichtigen.

Eind maart (datum volgt) | Friese Molenaarsdag

5 regionale molens in de provincie zijn geopend als ontmoetingsplek voor molenaars en molen vrijwilligers, maar ook voor de molen gerelateerde geïnteresseerde, oftewel de bezoeker. Kijk op molenaarworden.nlof facebook.com/friesemolenaarsdag voor de laatste informatie

__________________

14 en 15 mei | Nationale Molendagen

Op Nationale Molendag draaien en malen meer dan 900 molens, verspreid over heel Nederland. De meeste molens zijn gratis te bezoeken. Als u eens een molen wilt bezoeken en een molenaar ontmoeten, dan is Nationale Molendag een prima gelegenheid.

Onze molens zijn ook geopend en de meesten op zaterdag 14 mei. Ze zijn gratis te bezichtigen. Een absoluut leuk uitje voor iedereen. Van jong tot oud! Kijk op onze facebook pagina voor laatste nieuws

Onze molens draaien van 10.00 tot 16.00 uur.

Zaterdag: Marsumer Molen, De Kievit, Rentmeester, De Puollen, De Hatsumermolen, Kingmatille, Heechhiem, Terpzigt

Zondag: De Puollen, De Hatsumermolen, Kingmatille

___________________

18 juni | Menaldumer Molendag

Op deze bijna langste dag van het jaar gaan een aantal van onze molens overdag draaien en een aantal tot 24.00 uur. Voor de laatste info over deze dag op deze pagina of via onze facebook pagina.

Onze molens draaien van 10.00 tot 24.00 uur. 

Marsumer Molen, De Kievit, Rentmeester, De Puollen, De Hatsumermolen, Kingmatille, Heechhiem, Terpzigt

___________________

10 en 11 september | Open Monumentendagen

Een aantal molens van ons zullen draaien in dit monumenten weekend. Ze zijn gratis te bezichtigen. Kijk voor meer info op onze facebook pagina of deze website welke draaien op deze dagen.

___________________

8 oktober  |   Friese Molendag  |

Onze molens draaien van 10.00 tot 16.00 uur. Ze zijn gratis te bezichtigen 

Info via Onze molens of via Friese Molendag

___________________